زمانی به ارزش 100 دلار را برای یک تصمیم 1 دلاری هدر ندهید

5 گزارشی که بر پوند انگلیس تأثیر می گذارد

ارسال توسط : کارشناس ایران فاکس / تاریخ : 1401/06/13
5 گزارشی که بر پوند انگلیس تأثیر می گذارد

5 گزارشی که بر پوند انگلیس تأثیر می گذارد


پوند استرلینگ ( GBP ) یکی از رایج ترین ارزهایی است که در بازار ارز (فارکس) معامله می شود. پوند استرلینگ به عنوان ارز اصلی بریتانیا، تاریخچه ای غنی دارد و قدیمی ترین ارز فعال در بازار فارکس است. محبوبیت آن همچنین از این واقعیت ناشی می شود که لندن یکی از بزرگترین هاب فارکس در جهان است.


به دلیل محبوبیت و آشنایی آن در بین معامله گران، بسیاری از افرادی که شروع به معامله در فارکس می کنند، اغلب پوند را به عنوان یکی از ارزهای مورد معامله انتخاب می کنند. برای معامله‌گرانی که بر اساس مبانی (گزارش‌های اقتصادی و رویدادهای خبری) معامله می‌کنند، دانستن اینکه کدام گزارش‌ها را دنبال کنند که بیشتر بر GBP تأثیر می‌گذارد، می‌تواند در زمان زیادی صرفه‌جویی کند و راهنمایی‌هایی را در زمینه‌های خاصی ارائه دهد که تلاش‌های خود را روی آن متمرکز کنند. با این گفته، این مقاله به برخی از گزارش های اقتصادی اشاره می کند که باید برای معامله گران جدیدتر به عنوان نقطه شروعی برای تحقیقات بیشتر مفید باشد.


پنج ناحیه اصلی


قبل از شروع، درک این نکته مهم است که همه ارزها در کشورهای مختلف به طور کلی تحت تأثیر عوامل اقتصادی اساسی یکسان هستند. به طور خاص، پنج عاملی که بیشترین تأثیر را روی همه ارزها دارند عبارتند از: سیاست پولی، تورم قیمت، اعتماد و احساسات، رشد اقتصادی ( GDP ) و تراز پرداخت‌ها. با استفاده از این پنج عامل کلی به‌عنوان یک الگو، می‌توانید تعیین کنید که کدام گزارش‌ها برای شکل‌دهی یک دیدگاه جامع از جهت یک ارز مهم‌تر هستند.


قیمت ها و تورم


گزارش هایی برای تمرکز بر CPI ، PPI اولین عامل مهم، قیمت و تورم، نقش مهمی در ارزش GBP ایفا می کند. به طور کلی، کشورهایی که تورم بالایی نسبت به سایر کشورها دارند، ارزش پول خود را در مقایسه با سایر ارزها کاهش بیشتری می بینند. علاوه بر این، تورم نیز معمولاً باعث می‌شود بانک مرکزی اقداماتی مانند تعدیل نرخ سود برای کنترل این اثرات ناخواسته انجام دهد.


برای اندازه گیری سطوح تورم در بریتانیا، معامله گران معمولاً از شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) که توسط دفتر آمار ملی گردآوری و منتشر شده است، پیروی می کنند. CPI تغییر قیمت کالاها و خدمات خریداری شده توسط مصرف کنندگان را در یک دوره معین محاسبه می کند. این گزارش مهم است زیرا معیاری است که بانک انگلستان (BOE) برای هدف تورم خود استفاده می کند. هر گونه تغییر در CPI که از هدف تورمی BOE منحرف شود، می‌تواند حاکی از اقدامات سیاست پولی آتی باشد که می‌تواند به طور قابل‌توجهی بر GBP تأثیر بگذارد.


علاوه بر این، اگرچه قیمت‌های مصرف‌کننده بر اکثر تغییرات در سطح تورم تأثیر می‌گذارند، معیارهای دیگری مانند شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) نیز مفید هستند. PPI توسط بسیاری به عنوان شاخص تورم پیشرو در نظر گرفته می شود زیرا تغییرات تورمی را در سطح مواد خام نشان می دهد که در نهایت می تواند به سطح مصرف کننده برسد، همانطور که در CPI منعکس شده است. گزارش PPI نیز زودتر از CPI منتشر می‌شود، بنابراین برای تصویر کامل‌تر باید هر دو را با هم مشاهده کرد.


سیاست های پولی


گزارش به تمرکز بر: نرخ بانکی ، گزارش تورم BOE سیاست پولی تصویب شده توسط بانک انگلستان (BOE) نیز عامل مهمی است که باید در نظر گرفته شود. یکی از وظایف اصلی BOE ارتقای ثبات پولی است که توسط بانک به عنوان "تورم پایین و اعتماد به ارز" تعریف شده است. هر زمان که BOE احساس کند که تورم به سطحی می رسد که ثبات پوند را تهدید می کند، بانک از ابزارهای سیاست پولی در اختیار خود برای کنترل تورم استفاده می کند. معامله‌گران می‌خواهند زمان‌بندی این سیاست‌های پولی، مانند تغییرات نرخ بهره را پیش‌بینی کنند.


معامله‌گران برای پیگیری سیاست‌های پولی، تغییرات نرخ بانکی را دنبال می‌کنند، یعنی نرخ بهره‌ای که بانک‌ها از سایر بانک‌ها برای موجودی‌های موجود در BOE دریافت می‌کنند. تصمیمات نرخ توسط کمیته سیاست پولی (MPC) به صورت ماهانه تعیین می شود و در وب سایت بانک انگلستان قابل مشاهده است. نکته قابل توجه این است که اگر MPC به سادگی نرخ بانکی قبلی را حفظ کند، به طور کلی هیچ بحثی وجود نخواهد داشت. با این حال، اگر تغییری در نرخ وجود داشته باشد، MPC بیانیه‌ای را منتشر می‌کند که جالب‌تر است و می‌تواند سرنخ‌هایی در مورد اقدامات آینده بدهد.


اعتماد به نفس و احساس


گزارش به تمرکز بر: Gfk Consumer Confidence ، نظرسنجی های سراسری اعتماد مصرف کننده


که احساسات بازار را اندازه گیری می کند، ابزار مهم دیگری برای معامله گران بنیادی است. گزارش‌های اعتماد و احساسات برای بریتانیا مهم هستند زیرا معامله‌گران می‌خواهند بدانند که آیا اکثریت مردم به اقتصاد خوشبین هستند یا بدبین. تغییرات و اندازه تغییر می تواند کلید تشخیص روندهای تغییر در اقتصاد اساسی و در نتیجه تغییرات در پوند باشد.


برای ردیابی احساسات در بریتانیا، بسیاری از معامله گران از Gfk Consumer Confidence پیروی می کنند و شاخص اعتماد مصرف کننده در سراسر کشور (NCCI) گزارش می دهد. هر دو گزارش نظرسنجی بر اساس پنج سوال است که به محیط کلی اقتصادی، اشتغال و انتظارات برای آینده مربوط می شود. تفاوت اصلی بین گزارش ها در دوره های زمانی استفاده شده است. برای NCCI، نظرسنجی منعکس کننده احساسات پاسخ دهنده نسبت به وضعیت فعلی و انتظارات آنها برای شش ماه آینده است. از سوی دیگر، Gfk منعکس کننده احساسات پاسخ دهنده نسبت به رویدادهایی است که در 12 ماه گذشته رخ داده است و انتظارات آنها برای 12 ماه آینده. هر دو را می توان برای سنجش احساسات نسبت به جهت اقتصاد بریتانیا استفاده کرد.


تولید ناخالص داخلی / رشد اقتصادی


گزارش به تمرکز برPMI تولید ، PMI خدمات ، خرده فروشی ، تولید ناخالص داخلی سطح کلی فعالیت اقتصادی در بریتانیا عامل کلیدی دیگری است که می تواند بر ارزش پول تأثیر بگذارد. معیار اولیه فعالیت اقتصادی در بریتانیا، مانند بسیاری از کشورهای دیگر، تولید ناخالص داخلی (GDP) است. سه گزارش مختلف از تولید ناخالص داخلی وجود دارد که معامله گران باید از آنها آگاه باشند - تولید ناخالص داخلی اولیه، تولید ناخالص داخلی تجدید نظر شده و تولید ناخالص داخلی نهایی. برآورد تولید ناخالص داخلی اولیه زودتر منتشر می شود و بیشترین تأثیر را دارد زیرا به معامله گران نگاهی اولیه به سلامت اقتصادی بریتانیا می دهد. گزارش نهایی تولید ناخالص داخلی


همچنین، از آنجایی که تولید ناخالص داخلی یک گزارش فصلی است، بسیاری از معامله‌گران آن گزارش را با شاخص‌های مکرر فعالیت اقتصادی مانند خرده‌فروشی، PMI تولیدی و PMI خدمات تکمیل می‌کنند. از آنجایی که مصرف کنندگان عموماً توسط بسیاری به عنوان محرک های فعالیت اقتصادی در نظر گرفته می شوند، معمولاً به خرده فروشی اهمیت بیشتری داده می شود.


تعادل پرداخت


گزارش به تمرکز بر: تراز تجاری ، حساب جاری در نهایت، تراز پرداخت ها (BoP) برای یک کشور یک رکورد حسابداری از تعامل آن با سایر نقاط جهان است. BoP از سه حساب تشکیل شده است، اما به طور کلی، فقط حساب جاری مورد توجه معامله گران فارکس است. حساب جاری میزان صادرات و واردات یک کشور و جریان پرداخت درآمد و پرداخت های انتقالی را نشان می دهد. به طور کلی، مازاد حساب جاری برای ارز مثبت است زیرا نشان می دهد سرمایه بیشتری نسبت به خروج به ارز وارد می شود و کسری به دلایل مخالف منفی است.


همچنین لازم به ذکر است که گزارش تراز تجاری به صورت ماهانه و حساب جاری به صورت فصلی منتشر می شود. اگر فقط به دنبال داده‌های واردات/صادرات هستید، تراز تجاری گزارشی برای استفاده خواهد بود.


شاخص های اقتصادی متعددی وجود دارد که می تواند بر پوند تأثیر بگذارد. دانستن اینکه از کدام گزارش داده استفاده کنید اولین قدم است. توانایی تفسیر و ترکیب گزارش ها برای ایجاد یک جهت معاملاتی، بخش سخت است. با این حال، اگر شروع به کار کرده اید و می خواهید معاملات مبتنی بر پوند خود را بر اساس گزارش های بنیادی قرار دهید، این پنج حوزه کلیدی محل خوبی برای شروع شما هستند.